Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با تلاش‌های انجام شده بخش اورژانس بیمارستان بوعلی‌سینا از عید فطر فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدهادی ایمانیه چهارشنبه 31 خرداد در جمع خبرنگاران گفت: بیمارستان تخصصی سرطان جنوب کشور نیز پیشرفت مناسبی دارد و اسکلت فاز اول آن تمام شده است.

ایمانیه با بیان اینکه بیمارستان سرطان جنوب کشور با همراهی واقفان و خیران در 5 فاز احداث می‌شود، گفت: فاز دوم این پروژه در مرحله فوندانسیون و سه فاز دیگر هم در مرحله خاکبرداری قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از خبرنگاران رسانه‌ها خواست که با دعوت از اقشار مختلف مردم برای مشارکت در این طرح خداپسندانه با هر مبلغی که در توان دارند، خود و رسانه خود را در این گام درمانی بلند، شریک کنند.

ایمانیه همچنین در خصوص بیمارستان محمد رسول‌الله(ص) نیز گفت: این بیمارستان مشکل معارض داشت که تا حدودی کار پیش رفت و شورای اسلامی شهر شیراز نیز با همکاری خوبی که داشت، مصوبه‌ای برای حل این مشکل خواهد داشت.

او ادامه داد: راه حل رفع معارض این است که حق افراد ذی‌حق کاملا پرداخت شده و با کسانیکه حقی نداشته و به‌دنبال سوء استفاده بوده‌اند نیز برخورد قانونی شود.

ایمانیه همچنین گفت: قرارداد احداث بیمارستان محمد رسول‌الله(ص) با قرارگاه خاتم منعقد و کار تجهیز کارگاه و دیوارکشی آغاز شده است.

او با تصریح اینکه محل تامین هزینه‌های احداث بیمارستان‌ها و فعالیت‌های عمرانی هیچ ارتباطی با وجوه و اعتبارات جاری و حقوق و دستمزد پرسنل نداشته و ندارد، گفت: براساس موافقتی که بین وزیر بهداشت و قرارگاه خاتم انجام شد، 70 درصد از هزینه ساخت بیمارستان‌هایی که قرارگاه خاتم آنها را احداث می‌کند از محل تهاتر ملکی و 30 درصد هم از منابع در اختیار وزارت بهداشت تامین و پرداخت می‌شود.

ایمانیه گفت: قرارداد ساخت بیمارستان محمدرسول‌الله(ص)، 5 ساله است و پیش از این قرار بود کره‌ای‌ها آن را احداث کنند که با توجه به تاخیر ایجاد شده از سوی آنان و اینکه مبلغ اعلامی بالا بود، آن قرارداد لغو و کار به قرارگاه خاتم سپرده شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از ورود سختگیرانه دستگاه‌های مسئول به موضوع مقابله با تهیه و توزیع مکمل‌های دارویی از طریق افراد حقیقی و حقوقی غیرمسئول و غیرمجاز، خبر داد.

او گفت: جلسه‌ای با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف برگزار و قرار شد که تیمی متشکل از نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نیروی انتظامی و دستگاه قضائی، برای نظارت و ساماندهی تهیه و توزیع مکمل‌ها وارد عمل شود.

ایمانیه افزود: این تیم قرار است با اختیاری که رئیس کل محترم دادگستری فارس خواهد داد، ضمن بازرسی از اماکن مختلف در صورت مواجهه با تخلف، حکم قضائی لازم را صادر و اجرا کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تصریح اینکه در خصوص توزیع مکمل‌های دارویی در اماکن ورزشی، فاجعه‌ای در حال اتفاق است، خاطرنشان کرد: با توجه به ورود جدی در امر نظارت بر باشگاه‌های ورزشی، متاسفانه عرضه مکمل‌های داروئی و غذایی از حالت علنی به شکل پنهانی و زیرمیزی بدل شده است که خطرات زیادی را به‌دنبال دارد.

ایمانیه گفت: متاسفانه در برخی از باشگاه‌های ورزشی افرادی اقدام به عرضه پنهانی مکمل‌ها به ورزشکاران و مراجعان می‌کنند؛ مقابله با این معضل تنها از طریق فرهنگ‌سازی و ارتقاء آگاهی‌های مردم امکان‌پذیر خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تصریح اینکه هیچ دستگاه و فردی با فعالیت‌های مجاز ورزشی مخالف نبوده و نیست،‌ گفت: همانگونه که بارها اعلام کرده‌ایم، استفاده بدون نظارت از مکمل‌های دارویی و غذایی، عوارض بسیار خطرناک کلیوی و کبدی را برای مصرف کنندگان به‌دنبال دارد.

ایمانیه با بیان اینکه در بیمارستان‌ها شاهد مراجعه افراد با علائم نارسائی کلیه و کبد به واسطه استفاده از این مکمل‌ها هستیم، گفت: یکی از تصمیمات اتخاذ شده در استان، توزیع مکمل‌های تائید شده از سوی دانشگاه و وزارت بهداشت، در بعضی داروخانه‌های مشخص و براساس نسخه پزشک است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۵۰۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!

ایتنا - آیپد اپل به فهرست محصولات و خدمات شرکت‌های بزرگ فناوری اضافه شد که مشمول مقررات سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا برای متوقف کردن سوءاستفاده از قدرت رقابت می‌شوند.
این اقدام به معنای آن است که اپل، شش ماه فرصت دارد تا اطمینان حاصل کند اکوسیستم تبلت این شرکت، مطابق با مجموعه اقدامات بازدارنده تحت «قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا است.

سیستم عامل موبایل iOS، فروشگاه اپ استور و مرورگر سافاری اپل پیش از این هدف این قانون قرار گرفته‌اند اما اپل، مشخص شدن این شرکت برای خدمات خاص را در دادگاه عمومی اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ، به چالش کشیده و قرار است جلسه رسیدگی به درخواست این شرکت، در سال میلادی جاری برگزار شود.

مارگارت وستاگر، کمیسر رقابت اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای گفت:‌ تصمیم اتحادیه اروپا برای قرار دادن آیپد تحت «قانون بازارهای دیجیتال»، حفظ انصاف و رقابت را تضمین می‌کند. وی اظهار کرد: تحقیقات نشان داده که سیستم عامل iPadOS، دروازه مهمی است که بسیاری از شرکت‌ها برای دسترسی به مشتریانشان، به آن متکی هستند.

این تصمیم، یک شکست برای شرکت آمریکایی اپل است که باید سیستم عامل خود را برای عمل به مجموعه‌ای از الزامات و ممنوعیت‌ها، اصلاح کند و به کاربران آیپد اجازه دهد اپلیکیشن‌ها را فراتر از مرزهای انحصاری اپل دانلود کنند و بتوانند برنامه‌های از قبل نصب شده در این دستگاه را حذف کنند.

سخنگوی اپل اظهار کرد: این شرکت به خدمات‌رسانی به مصرف کنندگان اروپایی متعهد مانده و همزمان تلاش می‌کند ریسک‌های امنیت داده و حریم خصوصی جدید ناشی از «قانون بازارهای دیجیتال» را خنثی کند.

«قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا، ضربه‌ای به قلب مدل‌های کسب و کار شش شرکت فناوری قدرتمند جهان شامل اپل، مایکروسافت، متا پلتفرم، گوگل، آمازون و بایت دنس (شرکت مادر تیک‌تاک) است که همگی به عنوان «دروازه‌بان‌های دیجیتالی» مشخص شده‌اند و مشمول الزامات جدید قرار می‌گیرند تا مانع سوءاستفاده از نفوذشان شود.

تحت این قانون که از هفتم مارس به طور کامل اجرایی شد، شرکت‌هایی که به عنوان «دروازه‌بان دیجیتالی» مشخص شده اند حق ندارند سرویس‌های خود را بر سرویس‌های رقبا در اولویت قرار دهند. همچنین اجازه ندارند اطلاعات شخصی را در سراسر خدمات مختلف، یکپارچه کنند و از داده‌های جمع آوری شده از شرکت‌های شخص ثالث برای رقابت با آنها استفاده کنند و باید به کاربران اجازه دهند اپلیکیشن‌ها را از پلتفرم‌های رقیب، دانلود کنند.

دیگر خبرها

  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • بیش از یک تُن مواد غذایی غیربهداشتی کشف و جمع‌آوری شد
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • مقام مسوول درباره مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی: در میهمانی شخصی رخ داده / ترجیح می‌دهیم در این مورد صحبتی نشود / معاون دادستان شیراز: تا کنون سه نفر از عوامل مرتبط با حادثه بازداشت شده‌اند
  • جزئیاتی از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!