Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایش بهبودیافتگان سوختگی بیش از۵۰ درصد  با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، خیرین عرصه سلامت بیماران بهبودیافته سوختگی و خانواده‌های اهداکنندگان پوست برگزار شد. ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۳ استانها فارس نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سید بصیر هاشمی در همایش بهبودیافتگان سوختگی بیش از50 درصد اظهار داشت: درمان بیماران سوختگی بسیار سخت است و در گذشته مجبور بودند از قسمت‌های سالم پوست بدن خود بیمار بردارند و برای قسمت‌های سوخته پیوند بزنند که در این روش دوران درمان و نقاهت طولانی می‌شد، اما در حال حاضر با کارهایی مانند اهداء پوست بسیاری از مشکلات برطرف میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: تولید پوست در آزمایشگاه با استفاده از سلول‌های بنیادی بسیار کمک‌کننده است و با این کار می‌توان قسمت‌هایی از بدن فرد که نیاز به پوست دارد، با پوست تولیدی از بدن خودش پوشش داد و نیازی به برداشتن پوست از جاهای سالم بدن نباشد. 

علی اکبر محمدی، متخصص جراحی سوختگی و ترمیمی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این برنامه گفت: با تلاش‌های دانشگاه، مسئولان و مردم، شرایط درمان بیماران سوختگی نسبت به گذشته بسیار بهتر شده است. 

وی افزود: مراقبت از بیماران سوختگی بسیار سخت است چراکه سوختگی با بیماری‌های دیگر تفاوت دارد؛ نخست آنکه سوختگی در کشورهای غربی کمتر شیوع دارد و باید برخلاف بسیاری از بیماری‌ها، زیرساخت‌های لازم در زمینه سوختگی را در کشور ایجاد کنیم و روش‌های نوین‌تری در مورد درمان سوختگی به کار بگیریم. 

محمدی عنوان کرد: سوختگی یکی از پر هزینه‌ترین بیماری‌ها برای درمان است و باید مبلغ زیادی برای آن هزینه شود در حالی که بسیاری از بیماری‌ها هزینه کمتری دارند. 

این متخصص جراحی سوختگی با اشاره به نقش خیرین در عرصه سلامت گفت: حوزه سوختگی نیاز به حمایت‌های بیشتر دارد و کمک‌های خیرین می‌تواند بسیاری از مسائل این حوزه را برطرف کند.

محمدی افزود: در مرکز سوانح سوختگی امیرالمومنین(ع) شیراز، بحث‌های سخت‌افزاری ایجاد شده است و امکانات و تجهیزاتی با استانداردهای دنیا وجود دارد همچنین پزشکان و کارکنان این مرکز به نحو شایسته‌ای به بیماران خدمات‌رسانی می کنند.  

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین بر اهمیت پژوهش و ایجاد یک مرکز تحقیقات قوی در زمینه درمان بیماران سوختگی، تاکید کرد و گفت: امروز در درمان بیماران سوختگی با درصدهای بالا، استاندارد طلایی استفاده از پوست جسد است به تمام مردم اطمینان می‌دهم که برداشتن پوست هیچ تغییری در ظاهر جسد ایجاد نمی‌کند. 

محمدی بیانکرد: از چند سال گذشته بحث اهدا و پیوند پوست در مرکز سوانح سوختگی شیراز اجرا می‌شود باید فرهنگ اهدای پوست در بین مردم ارتقا پیدا کند. 

وی تصریح کرد: این فرهنگ در شیراز تا اندازه‌ای نهادینه شده است و خانواده‌ها باید نسبت به اهدای پوست وسواس کمتری به خرج دهند تا بتوانیم به زنده ماندن بیماران سوختگی به ویژه جوانان کشور کمک کنیم.

انتهای پیام/ ح

R41382/P1357/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۱۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی لنج در هرمز سه فوتی بر جای گذاشت
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • آزادی معلم زندانی با همت نیکوکاران شاهرودی در روز معلم
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • جزئیاتی از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟