Web Analytics Made Easy - Statcounter

هنوز ۱۷ واحد مانده بود تا فارغ التحصیل شود که حکم اخراجش از دانشگاه شیراز زده شد. او علت اخراج خود را اعتراض به رویه‌های ناعادلانه موجود در دانشگاه به ویژه ماجرای محرومیت از تدریس می‌داند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدیه حسینی نسب؛* هنوز ۱۷ واحد مانده بود تا فارغ التحصیل شود که حکم اخراجش از دانشگاه شیراز  زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
سید وحید موسوی، دانشجوی اخراجی دانشگاه شیراز علت اخراج خود را اعتراض به رویه‌های ناعادلانه موجود در دانشگاه به ویژه ماجرای محرومیت از تدریس، اخراج سه استاد نخبه دانشگاه شیراز و همچنین فوت دکتر چنگیزی از اساتید بخش زبان دانشگاه شیراز می‌داند.
این دانشجو با در دست داشتن نوشته‌ای، در مقابل دانشگاه شیراز نسبت به اخراج خود اعتراض کرد.
شنیده ها حاکی از آن است که ماجرای اخراج موسوی، دانشجوی مکانیک دانشگاه شیراز از یک تماس تلفنی شروع شده؛ هنوز چند هفته‌ای از آغاز سال تحصیلی جدید نگذشته بود که با وی تماس گرفنتد و خواستند تا به حراست دانشگاه مراجعه کند. گویا مطالبی که وی در یکی از کانال‌های فضای مجازی منتشر می‌کند، محرک و ناامید کننده است؛ هر چند که موسوی در پاسخ به مسئولان حراست دانشگاه خواستار گوشزد کردن نکات اشتباهش شد تا آن را اصلاح کند. او می گوید: به مسئولان حراست گفتم من بر اساس دانسته‌هایم از وضعیت دانشگاه عمل می‌کنم و وظیفه انسانی من این است که نسبت به مسائل بی‌تفاوت نباشم. اما مسئول حراست دانشگاه در جواب می‌گوید که پرونده‌ات را به معاونت آموزشی ارسال می‌کنم.
البته او می گوید که ماجرای اخراج زمانی جدی‌تر شد که بیانیه تشکل‌های آرمان، فرهنگ و سیاست و بسیج دانشجویی در خصوص ماجرای فوت دکتر چنگیزی را در فضای مجازی منعکس کرده است.   موسوی به مشروط شدنش اشاره کرده و آنرا یک بهانه آموزشی می‌داند تا دلیلی برای اخراجش شود. او می‌افزاید که موضوع من در کمیسیون موارد خاص استانی مطرح شد و و در وضعیت آموزشی‌ای که بودم با ادامه تحصیل من طبق روال طبیعی موافقت شد.طبق قانون، اجرای نظر و حکم کمیسیون استانی برای تمامی دانشگاه‌ها اجباری است، اما معاونت آموزشی آن را لغو کرد و طبق آیین نامه دانشگاه با من برخورد شده و من را اخراج کردند.    اگر موسوی در دانشگاه بماند سنگ روی سنگ بند نمی‌شود موسوی گفته شنیده ام که حتی برای اینکه در اذهان شائبه اخراج به دلیل انتقاد و اعتراض به رویه دانشگاه ایجاد نشود، یکی از مسئولان دانشگاه گفته بود که هر دانشجویی که شرایط آموزشی مشابه موسوی را دارد، اخراج کنید. اگر موسوی در دانشگاه بماند سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.
این فعال دانشجویی می‌افزاید: کار تا آنجا بالا گرفته که اداره آموزش دانشگاه شیراز نامه‌ای به نظام وظیفه زده که من تا ۳۱ شهریور ماه سال جاری معافیت تحصیلی داشتم و حالا طبق آن نامه، مدت تحصیلم تمام شده و آنها می توانند معافیت تحصیلی ام را ابطال کنند.


او از ممنوع الورودی اش در دانشگاه گلایه می کند و می گوید حالا برای انجام کار‌های اداری هم باید با حراست هماهنگ کند و بعد هم باید حفاظت فیزیکی من را همراهی کنند!     موسوی در مورد درخواست خود می‌گوید: درخواست من ادامه تحصیل خودم و دانشجویان با شرایط آموزشی مشابه همچنین ورود دادستانی شیراز به ماجرای فوت چنگیزی از اساتید نخبه و جوان دانشگاه شیراز است.
این فعال دانشجویی دانشگاه شیراز پیش از این در قالب چند مصاحبه و گزارش به موضوع سه استاد نخبه دانشگاه شیراز، علیرضا مسندی، حامد مسندی و علی حقدل همچنین واکنش دانشجویان نسبت به حواشی فوت دکتر چنگیری اشاره کرده بود که به گفته وی تا کنون هیچ توضیح و جوابیه‌ای از سوی دانشگاه شیراز برای این رسانه ارسال نشده است.
براساس این گزارش، همانطور که گفته شد در گذشته برای سه استاد نخبه و انقلابی در دانشگاه شیراز اتفاقی مشابه رخ داده است که بر همین اساس برخی از دانشجویان معتقدند دادستانی باید به موضوع حذف دانشجویان و اساتید انقلابی ورود کند و اگر تخلفی صورت گرفته، باید با آن برخورد شود.   در راستای رسالت خبری مان با مسئولان دانشگاه ارتباط گرفتیم. بدون توضیح اضافه ای، بنا شد برایمان توضیحاتی را ارسال کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شیراز وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۴۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | اخراج سفیر آلمان از سوی دانشجویان دانشگاه بیرزیت

به گزارش جام جم آنلاین ازمرکز اطلاع رسانی فلسطین، دانشجویان درب موزه را به روی سفیر آلمان بستند، سپس در حالی که سفیر در حال فرار بود شعار‌هایی در محکومیت موضع آلمان در حمایت از نسل کشی در غزه سر دادند.

تعداد بازدید : 4 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی تعداد بازدید : 3 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دانشجویان در شعار‌های خود از سازمانی که به سفیر آلمان اجازه این بازدید را داده بود، انتقاد کردند، زیرا برلین در جنگ غزه که در آن ده‌ها هزار فلسطینی به شهادت رسیده و زخمی شده اند و ۶۰ درصد ساختمان‌های غزه منهدم شده اند، از تل آویو حمایت کرده است.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی دانشگاه رازی کرمانشاه برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • تجلیل از استاد برتر دانشگاه شیراز
  • حمایت دانشگاه از غزه/ ۱۸ دانشجوی دیگر در آمریکا بازداشت شدند
  • بازداشت بیش از ۱۰۰۰ دانشجوی معترض در ۲۵ دانشگاه آمریکا
  • بالا گرفتن احتمال کشتن چند دانشجوی معترض توسط پلیس/ چت پلیس نیویورک: فکر کنم به یکی از دانشجوها شلیک کردیم! + فیلم و عکس
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • ببینید | اخراج سفیر آلمان از سوی دانشجویان دانشگاه بیرزیت
  • ادامه حمایت دانشگاهیان سمنان از دانشجویان آمریکایی حامی غزه+ فیلم
  • ادامه حمایت دانشگاهیان سمنان از دانشجویان آمریکایی حامی غزه
  • خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا