Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: « لازمه ورود به سیاست در اندیشه اسلامی اخلاق، خویشتن‌داری، عبادت و فروتنی است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیراز، دوره آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه ویژه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با هدف  آشنایی با مبانی فکری جریان‌های سیاسی در کشور با همت و همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد شیراز و به میزبانی این دانشگاه در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در حاشیه این دوره آموزشی خطاب به دانشجویان شرکت‌کننده اظهار کرد: «چگونگی تولید و علم ثروت را علم اقتصاد و چگونگی تولید قدرت را علم سیاسی مشخص می‌کند، هرکسی دارای بخشی از قدرت است و قدرت انواع زیادی دارد که یکی زور است؛ ولی مابقی زور نیست.»

محمدکاظم کاوه‌پیشقدم افزود: «سیاست، علم و دانش، قدرت است و در این راستا سیاست علمی است که باید قدرت را بشناسد. جریان‌های سیاسی، به جریان‌هایی گفته می‌شود که دارای قدرت هستند، سیاست موجودی است که دم آن همه جا پهن است و ممکن است از هر چیزی ممکن در حوزه سیاست استفاده سیاسی شود؛ چراکه کسانی که اعتقادات دینی ندارند، از هر قدرتی برای سیاست، به‌ویژه برای گسترش و باورهای سیاسی خودشان استفاده می‌کنند.»

وی خاطرنشان کرد: «در کار سیاسی پاکی درون منجر به این می‌شود که خدا دست ما را بگیرد. در سیاست اسلامی بدون اخلاق، عبادت، خویشتن‌داری، فروتنی و ... کسی به جایی نمی‌رسد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس یادآور شد: «تفاوت سیاست در اسلام و غیراسلام این است که در غیراسلام قدرت برای قدرت است و در اسلام قدرت برای عدالت است و شما دانشجویان در این دوره نیاز به تیزهوشی و قدرت دارید بنابراین از این فرصت استفاده و تا می‌توانید مطالعه کنید، مؤمن باید باسواد باشد، پس وقت کافی به مطالعه اختصاص دهید.»

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد شیراز نیز هدف از دوره آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه را آشنایی دانشجویان با مبانی فکری جریان‌های سیاسی در کشور  و همچنین آشناکردن دانشجویان با اهداف تشکل‌ها و ایجاد انگیزه برای راه‌اندازی تشکل‌های مختلف دانشجویی دانست.

مریم زیبایی‌نژاد بیان کرد: «این دوره به مدت سه روز با حضور حدود ۱۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به میزبانی واحد شیراز در حال برگزاری است و استادان این دوره محمد قربانی مدیرکل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی، سیدحمید مهدیون معاون اداره‌کل و مدیر مطالعات اداره‌کل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد، محمدرضا قائدی رئیس دبیرخانه علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و علیرضا بیابان‌نورد عضو هیئت علمی واحد شیراز هستند.»

به گزارش آنا، برنامه‌های متنوع علمی و فرهنگی مانند نقد و تحلیل فیلم، بازدیدهای علمی و ... در طول دوره برگزار می‌شود.

انتهای پیام/4103/

منبع: آنا

کلیدواژه: اخلاق اسلام تشکل های اسلامی سیاست نقد فیلم عبادت اندیشه اسلامی حیات طیبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۲۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه دانشجویان امروز، مدیران فردای کشور هستند، اظهار داشت: با توجه به مسئولیتی که در آینده متوجه این دانشجویان است، به تربیت دانشجویانی خلاق، متفکر، متدین و مسئولیت پذیر نیاز داریم.

وی با تاکید بر اینکه خداشناسی و شناخت حق اصلی‌ترین نیاز برای تربیت انسانهاست، عنوان کرد: باید در مدارس و دانشگاه‌ها به خداشناسی و تربیت انسان‌ها توجه جدی‌تری صورت گیرد.

ناصری ادامه داد: باید دانشجویان را از سطحی نگری دور کنیم و با نحوه تدریس، آنها را افرادی عمیق و متفکر بار بیاوریم، این مسئولیتی است که بر عهده دانشگاه هاست و باید خلاقیت را در دانشجویان بارور کنند.

وی افزود: استاد باید دانشجو را وادار به تفکر و اندیشه کند همچنانکه در کتاب خدا نیز بر اندیشه و تفکر تاکید شده و بزرگان دین ما نیز تاکید کرده اند که یک ساعت تفکر از ۷۰ سال عبادت ارزشمندتر است.

امام جمعه یزد تصریح کرد: اگر دانشجو خلاق نباشد، در آینده به مدیر بخشنامه‌ای تبدیل می‌شود همچنانکه امروز نیز می‌بینیم برخی مدیران قدرت حل مسئله ندارند و هر چه به آنها دیکته شود، همان را انجام می‌دهند.

ناصری گفت: اینکه برخی مدیران، نمایندگان مجلس و کارشناسان متوجه برخی فرمایشات رهبری نمی‌شوند، حاصل همین تحصیل و تربیت معیوب است. رهبری سالهاست بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند، اما برخی مدیران ما نتوانسته اند هیچ برنامه‌ای در این زمینه ارائه دهند.

وی همچنین بر لزوم تقویت قدرت تشخیص در دانشجویان تاکید کرد و افزود: متاسفانه امروز بسیاری از دانشجویان ما قدرت تشخیص حق از باطل را ندارند.

ناصری با تاکید بر اینکه جوانان و فرزندان این مرز و بوم خلاقیت، استعداد و توانایی بیشتر از جوانان سایر کشور‌ها دارند، اظهار داشت: لازم است شرایط شکوفایی و تبلور این ویژگی‌ها در جوانان ما فراهم شود تا به تولید علم به عنوان دغدغه رهبری بپردازند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد نیز در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در استان یزد دارای ۱۰ مرکز و واحد است، افزود: واحد‌های این دانشگاه در شهر‌های یزد، زارچ، رضوانشهر، میبد، اردکان، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست و بافق در سطح استان فعالیت دارند.

حمیدزاده عنوان کرد: در این واحد‌ها در حال حاضر ۸ هزار و ۵۰۰ دانشجو به صورت حضوری و مجازی در حال تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • حرمت‌گزاری به مقام والای استاد، باید بیش و پیش از هر آیینی مدنظر باشد
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • حریت، آزادگی و تضارب آرا لازمه دانشگاه‌هاست
  • حریت، آزادگی و تضارب آرا لازمه دانشگاهاست
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی